Bu mübarek isme ruhaniden Kesfeyail hizmet eder. Bu ruhani kahır ve ğalebe ruhanisidir. Bu ismin kendine mahsus kasem ve vefki vardır. Bu isimle şöyle amel edilir. Bu isme huzuru kalb, tahareti kamile ve oruçlu olarak, aylardan bir müddet teheccüd (uyumamak) ile hergün Beşbin (5000) defa devam edilip her Cuma günü ve gecesi Tayyib ve İhlilici kabuli buhurlarıyla buhurlanır. Ruhani hadim senin için büyük bir Aslan şeklinde inkişaf eder. Sen ondan korkma! O ruhani konuştuğun fasih dille konuşur. Sen o ruhani huddama diyarın harabını, zalimin ve düşmanlarından dilediğinin katlini, dilediğin toplulukların tefrik olmalarını şart koşarsın. O hadim sana bir değnek verir. Sen bu değneği hangi mekanda oturursan otur sağ tarafına koyarsın. Bir kimsenin helakını murat ettiğin zaman bu değneği önüne koyup, açık veya gizli: “Fülan ibni fülanın helakını istiyorum” dersin. O anda bu isteğin olur. Ama bu ismin Vefki şerifini sürekli üzerinde taşırsın.
Kahhar isminin vefki şerifi budur:
Kahhar ismi şerifinin Kasemide budur :
İlâhi emdidni bi rakâiki ismikel kahhâri ve bi sırrıl kahri ve bil ifrîtil kahri mânî hadîmi nebiyyullâhi süleymân ibni dâvud aleyhimesselâmü ve bi tâati hademin bi sâtihi ve mâ evdiat fî tırâzil besâti min nukûşi esrâri esmâ-ike ecib eyyühel melikü kesfeyâîl ve’mur ehle tâatike minel cinni vel afârîti yefalû mâ yü’merûne ecîbû eyyühel huddâme bi hakki ismillâhil kahhâri ve bi kâfil kudreti ve hâil intihâi ve elfil vahdâniyyeti ve râer rubûbiyyeti eselüke yâ kahhâru yâ hüve yâ evvelü yâ râziku en temüddenî bi seyfi ehlil hadreti min ibâdikes sâlihîn.
Kahhar isminin vefki şerifi budur:
Kahhar ismi şerifinin Kasemide budur :
İlâhi emdidni bi rakâiki ismikel kahhâri ve bi sırrıl kahri ve bil ifrîtil kahri mânî hadîmi nebiyyullâhi süleymân ibni dâvud aleyhimesselâmü ve bi tâati hademin bi sâtihi ve mâ evdiat fî tırâzil besâti min nukûşi esrâri esmâ-ike ecib eyyühel melikü kesfeyâîl ve’mur ehle tâatike minel cinni vel afârîti yefalû mâ yü’merûne ecîbû eyyühel huddâme bi hakki ismillâhil kahhâri ve bi kâfil kudreti ve hâil intihâi ve elfil vahdâniyyeti ve râer rubûbiyyeti eselüke yâ kahhâru yâ hüve yâ evvelü yâ râziku en temüddenî bi seyfi ehlil hadreti min ibâdikes sâlihîn.