Ayetel Kürsi ile Aşık Etme Duası ve Giden Sevgiliyi Geri Döndürme Duası
Tevbe niyeti ile abdest alınmalı. Bilmeyenler için. “Niyet ettim Allah rızası için abdest almaya” ve her âzasını yıkadığında, onlarla işlediği günahlardan tövbe eder, pişmanlık duyar, bir daha da yapmamaya karar verir.
Mesela elini yıkarken o eller ile işlemiş olduğu günahlara tövbe eder. Yüzünü yıkarken şöyle düşünür: “Yâ Rabbi! Ben bu temiz su ile yüzümün zâhirini yıkıyorum, sen de fazl ve kereminle içimi yıka, dışımı temizle. Kalbimi de kalıbı mı da pâk eyle” der. Abdest işlemi bittikten sonra 2 rekat hacet namazı kılınmalıdır. Hacet namazı için önce niyet edilir : Allah’ım niyet ettim Senin rızanla hacet namazı kılmaya. Allah’ım kıldığım hacet namazının hürmetine ve Peygamber efendimizin (s.a.v) yüzü suyu hürmetine sevdiğimin kalbini bana yaklaştır.
Onu sevdiğim kadar sevileyim, gözü benden başkasını görmesin aklen fikren ve kalben bana bağlansın. Amin. Amin. Amin. diyoruz ve namazımızı kılıyoruz. Sonrasında kullanılacak olan malzemeler hazırlanır ve Salı günü şems saatinde kıbleye dönük bir şekilde oturulmalı, oturduğumuz ortam da enerji temizliği yapılmalı yakılacak olan tütsüler ve ayatel kürsi ile kişi kendini koruma altına almalıdır. Ardıç tütsüsü, Sedir Tütsüsü ve reyhan tütsüsü yakılmalıdır, işlemlerin hazırlanması ve yazımı bitene kadar. Söndürülmemelidir. Tılsımı hazırlarken 1 ve 1 yazan yerlere dikkat edelim daire içerisinde yer alan. 1 yazan yere senin adın arapça yazılacak 2 yazan yere karşı tarafın adı arapça yazılacak.
Tılsımın hazırlanması bittikten sonra üçgen şekilde katlayıp 7 kat streçe sarmamız gerekir sarma işlemini yaparken Bu tılsımın meleğini bana hizmet etmesi için görevlendiriyorum. Benim enerjimi yükselt ve örnek isim hatice oğlu mehmeti bana getir, beni sevmesini ve bana aşık olmasını sağla diyoruz ve 7 kat streçe sarıp sonra güvenli bir yerde muhafaza edin ve sonrasımda. Tılsımın yazım ve çizim işlemi bittikten sonrasını anlatıyorum. Sizin adınız ve anne adınızın ebced değerleri toplanır. Örnek: işlemi yapan kişi Ayşe kızı hülya diyelim - İşlem yapılacak kişi Hatice oğlu Mehmet diyelim - İlk sizin adınız ve anne adınızın ebced değeri toplanır not alınır. Sonrasında karşı tarafın adı ve anne adının ebced değeri toplanır not alınır.
Giden Sevgiliyi Pişman Olup Döndürme Duası
Ayşe : 377 Hülya: 55 toplamı 432 - Hatice: 622 Mehmet: 92 toplam 714 İki tarafında isimleri ve anne isimlerinin ebced değerleri yani 714 ve ve 432 rakamları toplanır : çıkan sonuç 1.146 dır 1.146 defa Enfal suresinin 63. ayeti samimi ve ihlaslı şekilde hazırlamış olduğunuz tılsım üzerine okunacakdır. Sonrasında Daha sonra 6.360 kere Ya Kadir Ya Allah, Ya Rahman Ya Allah, Ya Rahim Ya Allah, Ya Kerim Ya Vedud ve El cami Esmaları okunur. her topluca okuma 1 okuma olarak sayılacakdır bu okumaları hazırlamış olduğunuz tılsım üzerine okuduktan sonra o tılsımı üzerinizde taşıyacaksınız sağ tarafınızda veya boynunuzda en geç 3 gün en erken 24 saat içerisinde niyetiniz kabul olacaktır. Allahın izniyle sonuç alınacakdır inşaallah.
Defalarca tecrübe edilmiş ve sonuç aldığımız en etkili havas uygulamasıdır. Allaha emanet olun. Gaflet olunmaya ve harama kullanılmaya.